Infrarood verwarming

Warmteshop

Warmteshop Mechelen verkoopt de beste kwaliteit infrarood verwarming

Warmteshop Mechelen biedt een uitgebreid assortiment infrarood panelen voor zowel binnen- als buitengebruik. Overweeg je infrarood verwarming voor je woning, het kantoor of magazijn?

Wil je een terrasverwarmer om je balkon of tuin het hele jaar door comfortabel te maken? Met onze infraroodverwarming ervaar je het hele jaar door een aangename en gezonde warmte.

Warmteshop Mechelen heeft diverse infrarood panelen met verschillende capaciteiten en designs in het assortiment. Of het nu gaat om de woonkamer, badkamer, slaapkamer, voor een nieuwbouwwoning of een renovatieproject; we hebben een geschikt paneel voor elke ruimte. Kies infrarood als aanvullende of als hoofdverwarming. We hebben zelfs mobiele oplossingen voor het verwarmen van werkplaatsen met infraroodstralen.

Gratis offerte

nu aanvragen

Showroom

bezoeken

Unieke designs infrarood verwarming

Onze infraroodverwarmingen zijn verkrijgbaar in een scala aan uitvoeringen, vermogens en stijlen. Denk aan een elegant spiegelpaneel voor je badkamer waarmee beslagen spiegels verleden tijd zijn, of een krijtbordpaneel voor de keuken dat je met echt krijt kunt beschrijven.

De mogelijkheden zijn divers. De dagen van onooglijke en storende radiatoren in je woonruimte zijn geteld. Stap over op onze moderne en energiezuinige infrarood panelen. Kom langs in onze showroom in Mechelen. Warmteshop Mechelen is hét adres voor alle infraroodoplossingen en bijbehorende accessoires in de regio.

Onze infrarood panelen bieden binnen enkele minuten comfortabele warmte. De straling dringt lichtjes de huid binnen, wat resulteert in een warm en aangenaam gevoel, te vergelijken met het gevoel van de zon.

Deze stralingswarmte verwarmt direct mensen en voorwerpen in de ruimte. Omliggende materialen, zoals muren en vloeren, absorberen deze warmte en stralen deze vervolgens terug de ruimte in. Iedereen die zich in de nabijheid van een warmtepaneel bevindt, zal onmiddellijk de aangename warmte voelen. Bezoek ons in Mechelen en ervaar zelf de vele voordelen van infrarood verwarming.

Bespaar op kosten met Warmteshop Mechelen

Bij Warmteshop Mechelen bieden we de kans om aanzienlijk te besparen op diverse kosten. Naast een voordelige initiële investering, bespaar je ook op terugkerende uitgaven die doorgaans met traditionele verwarmingssystemen geassocieerd worden. De noodzaak van een uitgebreide CV-installatie met bijhorende leidingen wordt overbodig.

De producten van Warmteshop Mechelen zijn kwalitatief hoogstaand en werken volledig op elektriciteit. Dit betekent dat een simpele aansluiting op het stroomnet voldoende is. Een ander voordeel is de besparing op onderhoud. Onze infrarood verwarmingspanelen bevatten geen bewegende delen, vereisen geen routine-onderhoud en er hoeft geen water te worden bijgevuld. Dit staat garant voor een zorgeloos warmtecomfort.

Daarnaast is het installeren van onze infrarood panelen een eenvoudige taak. Maar wat wellicht nog meer indruk maakt, is het efficiënte energieverbruik van deze verwarmingsoplossing. Kiezen voor Warmteshop Mechelen betekent potentieel jaarlijks veel besparen.

Eigenschappen van infrarood verwarming

De werking van infraroodverwarming verschilt aanzienlijk van traditionele luchtverwarmingssystemen zoals CV-ketels. In plaats van lucht te verwarmen, focussen infraroodpanelen op het verwarmen van objecten en personen binnen hun stralingsbereik.

  • Evenredige en constante warmteverdeling.
  • Geen luchtcirculatie waardoor stofdeeltjes zakken en de lucht zuiver blijft.
  • Wanden die warmer aanvoelen dan de omringende lucht.
  • Geen condensatieproblemen op muren.
  • Comfortabele warmte, zelfs bij lagere luchttemperaturen.
  • Minimaal warmteverlies bij het luchten van ruimtes.
  • Een stille en geurloze verwarmingsmethode.

Interesse?

Geïntrigeerd door de voordelen en efficiëntie van infrarood panelen? Neem contact op met Warmteshop Mechelen of bezoek ons in de showroom. Onze experts staan klaar om je van alle nodige informatie te voorzien en al je vragen te beantwoorden. Informeer ook naar een vrijblijvende offerte voor infraroodverwarming.

Vraag direct een gratis offerte op

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte