Infrarood verwarming kantoor

Warmteshop

Kantoorcomfort met infraroodverwarming van Warmteshop Mechelen

Het bereiken van een ideale temperatuur in een kantoor kan een uitdaging zijn, gezien de diverse temperatuurvoorkeuren van werknemers. Maar met de infraroodverwarming van Warmteshop Mechelen kan je de eindeloze discussies over de perfecte binnentemperatuur achterwege laten.

Het uiteenlopende warmtecomfort van medewerkers maakt het vaak lastig om een temperatuur te vinden die voor iedereen goed voelt. Waar sommigen het al comfortabel vinden bij 19 graden Celsius, hebben anderen bij 23 graden nog steeds koude rillingen, zelfs in een dikke sweater.

Een vaak genoemde ergernis op kantoor is de koude luchtstroom, die bijdraagt aan een onaangenaam werkklimaat. Hoe zorg je dan voor een omgeving waar iedereen zich goed voelt?

Infraroodverwarming kan hierbij helpen met zijn gelijkmatige warmteverspreiding, die rekening houdt met ieders persoonlijke comfortzone. Ontdek bij Warmteshop Mechelen hoe je een werkomgeving kunt realiseren waarin alle medewerkers tevreden zijn, zonder constante debatten over de temperatuurinstelling.

Gratis offerte

nu aanvragen

Showroom

bezoeken

Het juiste klimaat voor je kantoor

Het opwarmen van een open kantoorruimte of afzonderlijke kantoren met traditionele luchtverwarming kan inefficiënt zijn. Infraroodpanelen zijn hier de oplossing. Elk paneel kan afzonderlijk worden geregeld, zodat overal de perfecte temperatuur kan worden bereikt.

De aanbevolen temperatuur in een kantoor ligt rond de 22 graden Celsius. Te koud is niet wenselijk, maar te warm kan ook nadelige effecten hebben, vooral voor medewerkers met hart- en vaatziekten. In ruimtes warmer dan 25 graden Celsius neemt de werkproductiviteit af.

Om een ideale werkomgeving te creëren, moet rekening worden gehouden met meerdere factoren. Denk hierbij aan de ruimte-indeling, het garanderen van voldoende frisse lucht en het tegengaan van koude luchtstromen.

Infrarood als hoofdverwarming

Met infraroodverwarming van Warmteshop Mechelen als je voornaamste warmtebron creëer je een werkplek die de productiviteit van je team stimuleert. Kwaliteit is essentieel. De topkwaliteit infrarood plafondpanelen van Mechelen zijn naadloos te integreren in systeemplafonds.

Anders dan traditionele systemen die de lucht opwarmen, richten infraroodpanelen zich op directe verwarming van muren, vloeren, objecten en personen in de kamer. Dit gebeurt via veilige infrarode golven die de luchtvochtigheid niet beïnvloeden – een voordeel voor mensen met gevoelige ogen of contactlensdragers.

Bijkomend voordeel van infraroodverwarming is dat er geen luchtcirculatie is, wat koude tocht en verspreiding van bacteriën en stof minimaliseert. Dit is vooral gunstig voor mensen met ademhalingsklachten, waardoor een gezondere en comfortabelere werkomgeving ontstaat voor allen.

Infrarood Systeemplafond Verwarming bij Warmteshop Mechelen

Verhoog het verwarmingsrendement in je kantoor met de infrarood systeemplafondpanelen van Warmteshop Mechelen. Ze zijn vervaardigd met een onopvallende witte kleur en een dunne laag poedercoating, en sluiten naadloos aan op je huidige systeemplafond. Door hun unieke design lijken deze metalen infraroodpanelen op gewone plafondtegels.

Bij Warmteshop Mechelen zijn zowel enkele als dubbele panelen verkrijgbaar, zodat je in elke kamer de juiste warmte kunt leveren. Deze compacte plafondpanelen bieden directe, behaaglijke warmte, wat het comfort in diverse ruimtes verbetert.

Met hun standaardformaat van 60×60 cm passen ze in elk roosterplafond. Zo kun je ook na de eerste plaatsing het plafond aanvullen met deze efficiënte verwarmingspanelen. Ze zijn niet alleen geschikt voor kantoren, maar ook voor scholen, expositiehallen en grote bedrijfsruimtes.

Vraag direct een gratis offerte op

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte