Infrarood verwarming keuken

Warmteshop

Infrarood verwarming voor je keuken, zoals krijtbordverwarming, vind je bij Warmteshop Mechelen

Een slim geconfigureerd infrarood verwarmingssysteem kan je keuken en eethoek in Mechelen perfect op temperatuur brengen. Afhankelijk van je wensen en de inrichting van de ruimte kun je ervoor kiezen om je hele keuken of slechts een bepaald gedeelte te verwarmen.

Op frisse dagen in open keukens biedt infrarood verwarming van Warmteshop Mechelen een directe en effectieve manier om de gewenste warmte te creëren.

Deze infrarood panelen kunnen ook perfect dienen als extra warmtebron in verschillende ruimtes, denk aan de keuken of een werkruimte. Met hun gestroomlijnd ontwerp, van slechts 3 centimeter dik, besparen ze waardevolle ruimte en vormen ze geen obstakel in je keuken. Je hebt enkel een geschikte muur nodig voor de montage.

Of je nu gaat voor een regulier paneel of het unieke krijtbord paneel waarop je ook kunt schrijven, bij Warmteshop Mechelen ben je gegarandeerd van een behaaglijke warmte in je keuken.

Gratis offerte

nu aanvragen

Showroom

bezoeken

Infrarood verwarming krijtbord

Beeld je in: een zwart verwarmingspaneel in je keuken in Mechelen, waar je daadwerkelijk notities op kunt schrijven met echt krijt. Zo wordt je keuken niet enkel een bron van warmte, maar ook een interactief middelpunt. Een intelligente thermostaat laat je heel eenvoudig kiezen wanneer je verwarming aan- of uitgaat, alles beheerd via een handige app op je smartphone.

Stel verwarmingsschema’s in voor elke dag en ervaar het comfort van een infraroodpaneel dat in slechts 8 tot 15 minuten zijn volledige warmte bereikt.

Betreed je keuken in Mechelen op een kille ochtend na een verkwikkende douche en voel meteen de aangename infraroodwarmte, terwijl je van je eerste koffie geniet.

Het krijtbordverwarmingspaneel, slechts 2,2 centimeter dik, is niet alleen functioneel maar ook subtiel. Het is een perfecte keuze voor elke keuken, waarin het warmte, gemak en design naadloos samenvoegt.

Bespaar op je uitgaven met infraroodverwarming van Warmteshop Mechelen

geldt niet alleen voor de aankoop, maar ook voor andere kosten die normaal geassocieerd worden met de installatie van verwarming.

In plaats van een traditioneel CV-systeem, is er voor infrarood geen nood aan complexe leidingwerken. Het is gebaseerd op elektriciteit, en een stroomaansluiting is alles wat je nodig hebt, wat zowel tijd als geld bespaart.

Een bijkomend voordeel van de infraroodverwarming uit Mechelen is het onderhoudsgemak. Geen bewegende onderdelen die kapot kunnen gaan en geen jaarlijkse onderhoudschecks. Zaken als water bijvullen behoren tot het verleden, voor een zorgeloze warmtebeleving.

Niet enkel is de installatie eenvoudig en snel, infrarood is bovenal energie-efficiënt. Het gebruik ervan kan je jaarlijks flink wat besparen, zowel in energieverbruik als in kosten.

Eigenschappen infraroodverwarming

Infraroodverwarming werkt anders dan traditionele verwarmingssystemen zoals CV’s. In plaats van de lucht te verwarmen, zenden infraroodpanelen straling uit die objecten en mensen in hun bereik verwarmen. De kenmerken van infrarood:

  • Gelijkmatige warmteverdeling voor optimaal comfort.
  • Geen luchtcirculatie, dus minder stof in de lucht.
  • Warmere muren dan de lucht voor een aangename sfeer.
  • Geen vochtvorming op de muren, dus drogere ruimtes.
  • Aangename warmte, ook bij lagere omgevingstemperaturen.
  • Minimaal warmteverlies bij ventileren.
  • Stil en geurvrij verwarmen voor een rustige omgeving.

Geïnteresseerd in infraroodverwarming? Neem contact op met Warmteshop Mechelen voor expertadvies. Of bezoek onze showroom waar onze experts je graag verder helpen. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag direct een gratis offerte op

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte